Antiaging Health & Nutrition - Solutions & Education .....

*** Anti Aging: - Why my interest and possibly yours? Personal physical complaints and my search for solutions. Taking responsibility for my personal health and find out why there is contradictory reporting concerning this subject.

Saturday, August 13, 2005

Het verouderingsproces vertragen.

Het terugdringen van het verouderingsproces – Anti Aging - is het recept om zolang mogelijk vitaal te blijven en hierdoor in staat te blijven een inkomen te verwerven. Dit fenomeen komt met het ouder worden van de Baby Boom Generatie steeds meer in de belangstelling. Antiveroudering start met aanpak van de stofwisseling, het gebruiken van optimale vitaminen, mineralen en antioxidanten. Tegelijkertijd wordt de leefstijl opnieuw kritisch bekeken en waar nodig in de verschillende samenhangende factoren aangepast, meer ontspanning, verstandig sporten, aandacht voor minimalisering van beperkende erfelijke factoren, enz.

Het is aan u om uw ‘geloof’ over gezondheid bij te stellen en te ervaren wat de voordelen van gezondheid preventie zijn. Hoe weet u namelijk hoe uw lichaam reageert op wat u eet, reageert op lichamelijke inactiviteit, reageert op roken, medicijngebruik, stress, gebrek aan zonlicht, etc. Zo gauw u deze feiten kent hoeft u mogelijk ook niet meer te leiden onder hoofdpijn, gebrek aan energie, allergie, ziektes of erger door vitamine gebrek. En dit alles omdat u dacht voldoende vitamine binnen te krijgen. Door simpele en vaak kleine aanpassingen in uw dagelijkse ritme en levenspatroon kunnen aanzienlijke verbeteringen bewerkstelligt worden zo heb ik ervaren. Iedereen die U en Ik kan helpen om het juiste pad te bewandelen om de algemene gezondheid te verbeteren is een beloning op zich. Deelt u deze mening? Deel dan uw kennis, mogelijke zorgen en persoonlijke ervaring over het ouder worden en de algemene gezondheid. Je hoeft niet ziek te zijn om je beter te voelen.
- Henk Mutsaers

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Life Extension-Antiaging Products and Nutrients
[ Join Now | Ring Hub | Random | << Prev | Next >> ]


© 2001-2004 WebRing Inc. - 
Help - Browse WebRing